ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

users easybike

Συνδρομητής του συστήματος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας του και να είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Οι συνδρομητές του συστήματος απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια. Το ποδήλατο παρέχεται δωρεάν κατά την πρώτη μισή ώρα της πρώτης μίσθωσης κάθε ημέρας ενώ δεν απαιτείται καμία άλλη ενέργεια για την παραλαβή ενός ποδηλάτου παρά η χρήση της ειδικής ηλεκτρονικής κάρτας ThessBike που παραλαμβάνεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής.

Πάρε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ThessBike στο τηλέφωνο 6978008141 ή μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία εγγραφής του συστήματος. Μαζί σου θα πρέπει να έχεις τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Ταυτότητα
  • Νούμερο κινητού τηλεφώνου

Μετά την εγγραφή σου θα παραλάβεις την ειδική ηλεκτρονική κάρτα ThessBike που θα σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το σύστημα για να παραλαμβάνεις και να παραδίδεις ποδήλατα σε κάθε σταθμό ενοικίασης ποδηλάτων.

Η ηλεκτρονική κάρτα ThessBike είναι μια προπληρωμένη κάρτα. Για να την χρησιμοποιείς θα πρέπει να διαθέτει το απαραίτητο χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στον χρόνο χρήσης του ποδηλάτου. Όταν τελειώνει το χρηματικό υπόλοιπο της κάρτας θα πρέπει να γίνεται ανανέωση του προκειμένου η κάρτα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

Αυτό που ξέρουμε από τις πληροφορίες του site είναι ότι ο συνδρομητής πληρώνει 30 ευρώ το χρόνο με όφελος τα πρώτα 30’ ποδηλάτου κάθε ημέρας δωρεάν και μετά χρέωση ανά μισή ώρα και όχι ανά μία ώρα όπως ο περιστασιακός χρήστης. Παρακάτω σας παραθέτουμε παραδείγματα σε ποιες περιπτώσεις σας συμφέρει αυτό το πρόγραμμα.

Παράδειγμα 1

Ο Κώστας αντικατέστησε το αυτοκίνητο του για 8 μήνες το χρόνο με το thessbike ποδήλατο του. Μένει πάνω στην Βασ. Όλγας και δουλεύει κοντά στην Αριστοτέλους. Κάθε μέρα παίρνει το ποδήλατο του από τον σταθμό της Β. Όλγας 179 και το κατεβάζει στην Βας. Ηρακλείου 47.Το αντίθετο κάνει όταν γυρίζει πίσω. Η κάθε διαδρομή δεν είναι παραπάνω από 25’.

Όταν ο Κώστας ήταν περιστασιακός χρήστης αυτό του κόστιζε 2 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα σκέφτηκε. Λιγότερο από την βενζίνη και το πάρκινγκ που θα χρειαζότανε και σίγουρα το ίδιο οικονομικά αλλά περισσότερο γρήγορα και υγιεινά από το λεωφορείο. Μόλις ο Κώστας έγινε συνδρομητής η ίδια διαδρομή του κοστίζει μόνο 0,5 ευρώ την ημέρα. Η πρώτη διαδρομή είναι δωρεάν γιατί είναι κάτω από μισή ώρα, όπως και οι περισσότερες που αφορούν καθαρά μετακίνηση μέσα στην πόλη μας. Η δεύτερη διαδρομή αφού χρεώνεται πλέον στο μισάωρο του κοστίζει μόνο μισό ευρώ αντί για ένα ευρώ που θα του κόστιζε εάν ήταν περιστασιακός. Ο Κώστας με 20 διαδρομές το έτος έκανε κιόλας απόσβεση τη συνδρομή του!

Παράδειγμα 2

Η Μάχη χρησιμοποιεί το ποδήλατο για γυμναστική συγχρόνως με αναψυχή. Κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο στο Μέγαρο Μουσικής και παίρνει ένα ποδήλατο από το σταθμό μας. Συνήθως κάνει βόλτα μόνη ή με μια φίλη της για 70-90 λεπτά.

Όσο ήταν περιστασιακή χρήστης αυτό της κόστιζε 2 ευρώ την ημέρα. Είχε μάλιστα υπολογίσει να το κάνει τουλάχιστον 10-15 φορές το μήνα για γυμναστική και θα τις κόστιζε όσο μια μηνιαία συνδρομή στο γυμναστήριο.

Μόλις έγινε συνδρομήτρια το ημερήσιο κόστος έπεσε στο ένα ευρώ. Αυτό γιατί από τα maximum90 λεπτά της διαδρομής της , τα πρώτα 30 λεπτά είναι δωρεάν και στα υπόλοιπα 60 λεπτά θα χρεωθεί 2 φορές από μισό ευρώ, άρα στο σύνολο 1 ευρώ. Στις 30 διαδρομές η Μάχη έκανε απόσβεση της συνδρομής της!

πρωτη μιση ωρα της πρωτης μισθωσης καθε ημερας

GDPR Module